Over Stick Together

Stick Together is uniek en bestaat al sinds 2002! Het is hét supervrolijke evenement in het Gooi waar alle kinderen, met en zonder beperking, samen een geweldige middag beleven. Naast de sport- en spelelementen leren de kinderen elkaar kennen. Zij leren van elkaar en ervaren dat ze samen veel lol kunnen hebben.

SAMEN spelen en SAMEN plezier maken!

Doe je ook mee?

Elk jaar wordt weer verlangend naar Stick Together uitgekeken. De blije en vrolijke gezichten van zowel de deelnemers als de buddies, veelal jeugdleden van de Gooische Hockeyclub, zijn hiervan het bewijs. Nieuwe vriendschappen ontstaan en de blijdschap om elkaar weer te zien bij het volgende toernooi is hartverwarmend. Ook voor de vele trouwe volwassen vrijwilligers is Stick Together een van de hoogtepunten van het jaar.

Dankzij alle sponsoren, vrijwilligers, de Gooische Hockeyclub en niet te vergeten de lokale brandweer die ieder jaar weer met man en materieel uitrukt om een waterspel met de deelnemers te spelen, is Stick Together ieder jaar weer een feest. Doe je ook mee?

Doe je ook mee?

Team Stick Together

Rond het middaguur komen de eerste deelnemers, sommigen uitgelaten, anderen afwachtend….. Er klinkt vrolijke muziek en overal hangen ballonnen. Je maakt kennis met je buddy, met je groepje en je teamleider. En dan zwelt de muziek aan en stap je het veld op met je team en jullie vlag: het lijken de Olympische Spelen wel! We gaan beginnen!

De middag zelf verloopt ontspannen: alles in je eigen tempo en samen met je buddy. Iedereen is anders en kan zichzelf zijn. Een geweldige middag; ja volgens sommige deelnemers zelfs de mooiste dag van het jaar! Tja, daar doen wij het voor!

Team Stick Together