Over Stick Together

Stick Together is een uniek concept. Sinds 2002 is Carla van der Ree jarenlang de drijvende kracht van dit bijzondere evenement geweest. Zoon Nino, rolstoel gebonden, wil graag met ‘gewone’ kinderen spelen en sporten. En Nino is niet de enige. Zo ontstond het idee een toernooi te organiseren waar kinderen met- en zonder een beperking aan kunnen deelnemen. Naast het sportieve- en spelelement is het ook belangrijk de twee groepen kinderen met elkaar in contact te brengen, om van elkaar te leren maar ook te ervaren dat ze samen veel lol kunnen hebben. SAMEN spelen en SAMEN plezier maken.

Tijdens de afgelopen jaren is gebleken dat de opzet van Stick Together is gelukt. De blije en vrolijke gezichten van zowel deelnemers als jeugdleden spreken boekdelen. De jeugdleden die geen ervaring hebben met kinderen met een beperking worden na een korte kennismaking echt maatjes van elkaar. Vriendschappen ontstaan tussen deelnemers en jeugdleden en de blijdschap om elkaar weer te zien bij het volgende toernooi is hartverwarmend. Ook voor de volwassen vrijwilligers en het team is het een evenement om ieder jaar weer naar uit te kijken.

Dankzij samenwerking met en ondersteuning van team, bar en de vele vrijwilligers (jeugd- en seniorleden) van Gooische Hockeyclub is het mogelijk de kinderen jaarlijks een onvergetelijke feestelijke en vrolijke dag te bezorgen. Sponsoren met een groot en loyaal hart, vrijwilligers, de brandweer die ieder jaar weer met man en materieel uitrukt om een waterspel met de deelnemers te spelen, zij allen maken Stick Together mogelijk.