Meedoen als deelnemer

Deelnemers van Stick Together zijn kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking uit regio ‘t Gooi, van 8 t/m 20 jaar. Rolstoelgebruikers zijn van harte welkom.

Als deelnemer krijg je een eigen buddy. Jullie worden in een team ingedeeld, doen een aantal gekozen spellen en worden begeleid door een volwassen coach. Ballen gooien, eendjes vangen, liedjes zingen; alle spelletjes zijn afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers zodat ieder kind mee kan doen.

Deelname is kosteloos en lunch wordt verzorgd. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Ben je ouder dan 20 en heb je al vaker meegedaan? Stuur ons dan een mailtje (info@sticktogether.eu) en we nemen contact met je op.

Lijkt jou dit leuk en kun jij goed tegen drukte en lawaai? Je bent van harte uitgenodigd!

Buddy

Ben je tussen de 13 – 18 jaar, zit je op de middelbare school en ben je lid van Gooische? Dan kun je meedoen als buddy. Jeugdleden worden als buddy gekoppeld aan een deelnemer. Samen word je ingedeeld in een team en begeleid door een volwassen coach. Het begeleiden van een deelnemer kun je vergelijken met het begeleiden van een kind dat nog niet alles goed begrijpt of het overzicht mist. Soms enthousiast, soms even rustig aan. Gewoon een leuke middag hebben met elkaar. Leuk als je meedoet!

Vrijwilliger

Voor jou als volwassen vrijwilliger zijn er verschillende functies. Of je nu coach bent van een team, een spel bemant, meehelpt bij de opbouw of afbouw van het evenement of de catering verzorgt, één ding is zeker: Stick Together zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van vele, enthousiaste vrijwilligers! Alle hulp is welkom, leuk als je meedoet!