Meedoen als deelnemer

Deelnemers van Stick Together zijn kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking uit regio ‘t Gooi, vanaf 8 jaar. Rolstoelgebruikers zijn van harte welkom.

Als deelnemer word je gekoppeld aan een individuele buddy. Jullie worden in een team ingedeeld, doen een aantal gekozen spellen en worden begeleid door een volwassen coach. Ballen gooien, eendjes vangen, liedjes zingen; alle spelletjes zijn afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers zodat ieder kind mee kan doen.

Deelname is kosteloos en lunch wordt verzorgd. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Ben je ouder dan 20? Meld je dan ook gerust aan, afhankelijk van het aantal aanmeldingen laten we je dan zo snel mogelijk weten of je dit jaar ook mee kunt doen aan Stick Together.

Lijkt jou dit leuk en kun jij goed tegen drukte en lawaai? Je bent van harte uitgenodigd!

Buddy

Ben je tussen de 13 – 18 jaar, zit je op de middelbare school en ben je lid van Gooische? Dan kan je meedoen als buddy. Jeugdleden worden als buddy gekoppeld aan een deelnemer. Samen word je ingedeeld in een team en begeleid door een volwassen coach. Het begeleiden van een deelnemer kun je vergelijken met het begeleiden van een jong kind, dat nog niet alles goed begrijpt of het overzicht mist. Soms enthousiast, soms even rustig aan. Gewoon een leuke middag hebben met elkaar. Leuk als je meedoet!

Vrijwilliger

Elk jaar doen er ook weer veel enthousiaste volwassen vrijwilligers mee. Voor jou als volwassen vrijwilliger zijn er verschillende functies. Zo kun je de groepen begeleiden die bij jouw spel langskomen of coach worden van een team, meehelpen in de keuken, opbouwen of versieren. Alle hulp is welkom!