Meedoen als deelnemer

Deelnemers van Stick Together zijn kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking uit regio ‘t Gooi, van 8 tot en met 20 jaar. Rolstoelgebruikers zijn van harte welkom. Als deelnemer word je gekoppeld aan een individuele buddy. Jullie worden in een team ingedeeld, begeleid door een volwassen coach. Als team doe je een aantal gekozen spellen.

De spelletjes worden afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers zodat ieder kind kan meedoen. Bijvoorbeeld ballen gooien, eendjes vangen, liedjes zingen en nog veel meer. Deelname is kosteloos. Lunch wordt verzorgd, Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Lijkt jou dit leuk en kun jij goed tegen drukte en lawaai? Je bent van harte uitgenodigd!

Buddy

Ben je tussen 12-18 jaar en lid van Gooische Hockeyclub? Dan kan je meedoen als buddy. Jeugdleden worden als buddy gekoppeld aan een deelnemer. Samen word je ingedeeld in een team en begeleid door een volwassen coach. Het begeleiden van een deelnemer kun je vergelijken met het begeleiden van een jong kind, dat nog niet alles goed begrijpt of het overzicht mist. Soms enthousiast, soms even rustig aan. Gewoon een leuke middag hebben met elkaar.

Vrijwilliger

Elk jaar doen er ook weer vele enthousiaste volwassen vrijwilligers mee. Voor jou als volwassen vrijwilliger zijn er vele functies. Zo kun je de groepen begeleiden die bij jouw spel langskomen. Of coach worden van een team, meehelpen in de keuken, opbouwen of versieren. Alle hulp is welkom!