Xavier Tilman

Voor mij was het direct duidelijk nadat ik de eerste keer als vrijwilliger meehielp aan Stick Together. Wat een feest om een bijdrage te kunnen leveren aan zo’n dag. Een dag waarin plezier en zorg voor elkaar centraal staan. Hier wilde ik me nog meer voor gaan inzetten !

Samen met mijn vrouw Marieke en drie kinderen, Berend (10), Linde (8) en Josephine (5) wonen wij sinds 2006 met heel veel plezier in Naarden.

Sinds 2010 heb ik na een periode van werken bij grote bedrijven (telecombedrijf KPN en mediabedrijf CBS) de stoute schoenen aan getrokken en ben ik het bedrijf Ngage Media begonnen. Hoewel daar veel tijd in gaat zitten voel ik mij bevoorrecht dat ik echt iets doe waar ik elke dag weer veel energie van krijg. Datzelfde geldt voor de activiteiten die ik graag naast mijn werk wil doen. Stick Together is daar ook een prachtig voorbeeld van.

In het verleden heb ik gehandicaptenkampen georganiseerd en ik zit op dit moment in een aantal Stichtingsbesturen. Toch is niets zo tastbaar en dankbaar als het organiseren van Stick Together. Ik hoop als nieuw bestuurslid (met financiën als aandachtsgebied) de continuïteit van dit mooie evenement te kunnen borgen en uitbouwen.

Xavier Tilman