Voor wie

Deelnemers aan de sportieve spelmiddag Stick Together zijn kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Rolstoelgebruikers zijn van harte welkom. Op Stick Together gaan deelnemers en jeugdleden van de Gooische Hockeyclub, oftewel buddy’s, SAMEN spelen en SAMEN lol maken!

Stick Together is bedoeld voor leerlingen van zmlk- en mythyl-scholen voor speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) in de regio ’t Gooi (Hilversum, Blaricum, Naarden, Laren, Bussum, Huizen). Je kunt deelnemen vanaf 8 jaar en tot aan het einde van je VSO opleiding.

Deelnemers en buddy’s worden in teams ingedeeld en leggen gezamenlijk een parcours met spelletjes af. De spelletjes worden afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers zodat ieder kind kan meedoen. Voor iedere deelnemer is er individuele begeleiding door een jeugdlid. Elk team wordt ondersteund door een volwassen vrijwilliger.

Stick Together wordt dit jaar gehouden op zaterdag 27 juni 2020 van 12.30 tot 16.00 uur, op de velden van Hockeyclub Gooische in Bussum.
Deelname is kosteloos. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Lijkt jou dit leuk en kun je goed in een grote groep functioneren en kun jij goed tegen drukte en lawaai? Je bent van harte uitgenodigd!

Inschrijven deelnemers