Michiel van Straaten

Het is een enorm voorrecht om in het Stick Together bestuur te zitten! Tijdens Stick Together mag ik de rol van ‘spreekstalmeester’ spelen. Samen met mijn vrouw Karin ben ik trotse ouder van twee kinderen: Gijs en Famke.

Dochter Famke, geboren met het Prader Willi syndroom, doet mee als deelnemer van Stick Together en Karin en Gijs – keeper bij Gooische – helpen als vrijwilliger.

In mijn dagelijkse leven ben ik ondernemer. In het verleden was ik advocaat, maar inmiddels heb ik drie bedrijven, waaronder het grootste kennisnetwerk voor Hoofden Juridische Zaken uit het bedrijfsleven.

Na 40 jaar hockeyen moest ik vanwege versleten knieën helaas stoppen. In mijn vrije tijd wandel ik nu veel met de hond, zing ik in het Bussumse shantykoor “Het Ruime Sop” of zit ik op de racefiets.

Michiel van Straaten